Friday, September 9, 2011

Gundah Gulana

Tu la padan muka aku malas lagi berdoa pagi ni kan dah musibah..Aku ni kan dalam kerja aku dekat ofis bukan nak kata macam mana la tapi jarang jarang sekali ada kesilapan tapi bila sekali silap memang rasa duduk kat kerusi tak rasa bontot punya gelabah.

Sedang menenangkan hati ini..Cucuk thumbdrive terjumpa pulak gambar gambar ini maka terjadi lah entry ini hehehhee...

Ini kerja dia..patut la senyap sunyi!!
yaa hampunn..banyak nya dia dah korek dengan selotep tu dia kopek sekali
 
Adegan merebut kamera eee geram tgk lah budak ni!

Tadaa...haritu lagi memang nak beli peralatan swimming dia asyik tertangguh, balik raya haritu pergi Tesco Ipoh terjumpa pulak benda ni nak clear stock..Cuba teka berapa harga? Hehehe yang merah pelampung tangan tu 23sen je yang orang pelampung besar tu RM1.30 kot..mula rasa penamak nak beli 2 3 set tapi letak balik la tak jadi JuruAudit dah tunggu depan kaunter :p lol 

4 comments:

Sentuhan Kasih said...

main puas2 yer alep...

IbUGojESss said...

dia korek apa tuh??? mmg laa suka bab main benda merenek2 taw demer nihh. yg kat umah nih dok asik korek sabun.......haihhhhh

IbUGojESss said...

dia korek apa tuh??? mmg laa suka bab main benda merenek2 taw demer nihh. yg kat umah nih dok asik korek sabun.......haihhhhh

» NAJA « said...

dia korek meja kayu tu dah reput juga..