Tuesday, December 29, 2009

Semalam dan kelmarin

Semalam satu hari aku mmg tak banyak bergerak dari kerusi ofis. Rasa penat tak tau nak cakap dan lenguh leher..Aku dah pakai skrin protection pada komputer office dan cuba reduce surfing time di rumah aku nak tengok kurang ke tak denyut2 kepala aku. Mungkin jugak placing komputer office aku yang ala ala menyenget itu menggangu leher aku..Hurmm kalau betul jugak nanti aku nak ubah secara menegak lah. Sebabnya 3 hari cuti without computer aku tak pening kepala pun! hah..ini menandakan waktu berkomputer aku lebih banyak dari waktu rehat aku..



Semalam juga baru sampai dari JB lebih kurang dekat pukul 1 pagi. Walaupun WALAUPUN aku tidak memegang langsung stereng tapi penat yang sangat disaster. Alhamdullilah FMil pun telah selamat mendarat di Senai Airport pada pagi Jumaat lepas dari Tanah Suci Mekah. Alhamdullilah walaupun berat badan diaorg turun dekat2 10kg terutama Abah dan mak macam menten jerk..Semoga doa doa dieorg termakbul lah hendaknya amin...Hadiah2 utk aku jugak adalah sgt banyak termasuk persiapan untuk deliver baby nanti..mengalahkan hadiah untuk anak dia sendiri hahaha jangan jeles ye Encik Taro!



Balik sana memang tak ada ke mana2 pun melainkan attend wedding geng sekolah Encik Taro : Kacuk di Kulai..dan kemudian terus balik rumah dan sambung membuta di waktu lapang..
Akibat dari itu, malam tadi tepat pukul 9.30 malam dah tarik selimut membuatkan kehidupan ala2 pagi nak menoreh getah :p

3 comments:

newlifenewbeginning said...

slow2 beb tang pening tu, mmg sgt menguji kesabaran..aku ni pun dlm keadaan was-was je everyday..so far 3-4 arini ok..tp u'll never know esok lusa tumbang balik..sabar ye beb..

ko tanak try mengurut? aku lepas gi spa aritu jauhhhhhhhhhhh kurang kekerapan sakit pale aku tu, byk angin pun ye jugak kut beb

» NAJA « said...

aku sakit kat area tulang belikat (betui ka eja nya?)

taichee~@! said...

waaaa...
dah ada bby~@! Tahniah Naja~@!
jaga diri leklok..