Saturday, July 4, 2009

Welcome Everybody


Hadiah Kontroversi di terima Selasa lepas





Jika Selasa lepas saya terima kunjungan seorang tetamu, semalam sekali lagi saya ada 4 orang tetamu..


Alhamdullilah..Selesai sudah misi saya untuk terima kunjungan kawan2 rapat yang banyak membantu saya mendengar keluh kesah saya untuk majlis saya tempohari.
Walau jenuh menunggu tambahan lagi dengan service provider yang buat perangai 'No Network Coverage' semalam..hasil keoitaian 'ini area wa, wa tau laa' sampai jugak mereka mereka itu..



See how it goes...Cam laharrrr sangat kan..
**Note kat skrin tu takde kena mengena dengan kejadian ok!**

7 comments:

nizam_5282 said...

Siapa punya hadiah kat atas tu? Buruk giler balutannya... Pastu nampak berhabuk...

eyswanie said...

jaja thanx yek wei jadi kew nak gi genting laks nanti?

nizam_5282 said...

Gi genting tak ajak... :(

» NAJA « said...

Mazli - Huhu..Dah vacum dah habuk tu

Manje - InsyaAllah will update soon

eyswanie said...

alahai..........

Sal Abdul Rahman said...

ja, aper la sengal aku malam tue..kamera bawak tapi bulih lupa gak nk amik gambo!!! bengang betoi baju baru aku takde gambo! hah hah

btw, kemain sedap sambei ayam marbeles..aku mmg x malu makan macam x penah jumpa ayam setahun!

eyswanie said...

kihkihkih aku hingat korang hamik gambar... ceh spoil sungguh....