Tuesday, June 30, 2009

Wedding @ Gombak


Ni wedding last weekend
Area Gombak jer, tak pegi saje je lah kan
Bukan kawan guwe..
Cheww bulih pulak berjejak kasih kat situ kan..
Biasa lah dah tua tua ni

Pelamin yang suci kaler dia..Suci kan..



Lawa combination color pengantin ni



Baru lepas rasmi One Malaysia



Gile loser kan aku amek gambar Merdeka Square
Dekat 10 tahun dok sini, ni kot gambar pertama dataran aku amek :p
Ni tunggu family in law sampai ni sebenarnyer..nak guide ke rumah i ols kekdahnyer.
Jangan tak tahu both family (aku & mr. BBA) masing2 sudah spotcheck kediaman kami
Alhamdullilah, semua orang suke rumah kami walaupun kesian smua orang tido takde bantal peluk..
Jenuh i ols menyental lantai rumah i ols taw pagi tu :p
Kawan kawan bile mau datang rumah saya??

2 comments:

Dayu said...

selamat ulang bulan pertama!!!
dah sebulan kan naja
jap je rasa, tak terasa pun

mak ayah kami masih blum berpeluang melawat rumah lg
yg dah dtg pun abg dia je

» NAJA « said...

Selamat kepada awak juge :p

Nanti awak rasa ye bile kite kena layan mak ayah kite as tetamu tau..Best tau..Salu mak ayah layan kite