Tuesday, April 14, 2009

Bila baca blog Dayu tu gelabah jugak aku.

Memang la sesungguhnya aku tak bernikah di Johor,

Pulak tu borang2 permohonan kawin kat Perak semua kawan bapak aku yang amek kan..

Aku cuma isi2 mana yang patut dan pegi buat HIV Test jer..

Tapi bila baca blog Dayu, ade pulak yang berkata2 bahawa kat Perak pun ade sesi soaljawab ni..

Soal jawab dengan siapa sebenarnye?

Dengan orang Pejabat Agama macam kat Johor atau dengan kadi?

Kite yang perempuan ni mmg kene turunkan tandatangan depan kadi secara live ke?

Sebab kadi panggil aku balik minggu ni untuk tandatangan depan dia..

So kesimpulan nya mmg lah akan bertemuduga dengan tok kadi secara live depan bapak aku..

Ye depan bapak aku!

Muhahahaha sila kecut perut dari sekarang ye!

3 comments:

Dayu said...

alah jgn la kecut perut naja
dia tanya basic2 je
kalau tak tahu,jwb je tak tahu..

interview dgn tok kadi masa nikah tak pasti lah ada ke tak
kalau ada pun, laki je lah yg kena
kita time tu cuma perlu buat muka sesuci embun pagi
sambil di capture oleh en photog

Amylia said...

ja...kalo ko nikah kat mesjid tg. mmg amat sempoi skali. aku sign kat umah jaa...dpn bapak aku. kekeke....
pehtu masa nikah xde lecture2 or soalan cepu mas utk penagntin laki...trus soruu akad. cepat & slamat! kekeee.....

SKIZO_SKY said...

aku bagi tips arr..nie orang pengalaman bagi tips, kalau tok kadi tanya u buat2 senyum then cakap. apalah tok nie kut dah tahu mau tanya2 lagi, heheh. sahih dia suruh u kahwin tang tang tue jugak....tapi kahwin ngan dia arr. ader bran. baru dia buleh ajar lagik..wahahaha