Tuesday, April 14, 2009

Hujan

Wah!!
Hujan sangat lebat
Bestnye buat keje
Tapi kalo 530pm hujan tak benti macam tak best plak aku nak balik hujan2
(Motif mengeluh macam la ofis jauhhhh sesangat, kalo sendawa pun boleh dengar tau tak!)
Pada mak mak budak kalo mengantuk pegi masuk SINI
Ada seorang manusia ni suka mengayakan soping kompleks stok beli buat pameran kat rumah
http://4princesswardrobeclearance.blogspot.com/

4 comments:

Anonymous said...

ye...sangat hepi kan kalau hari ujan tp...x best kalo tgh ujan tulah...kiter baru nk kuar ofis
motif sgt kan...

» NAJA « said...

Sendu! Even bawak kereta pun ttp akan basah jugak otw to kereta. Kadang i pasrah jer. Tiba gila i rasa mood teringat bilik i kat rumah kan..petir bersabung sabung pun i sanggup redah.

Dayu said...

dkt sgt ke opis ngan umah
sgt seronok ini

*naja, tak tahu la time nikah tu ada interview ke taj

» NAJA « said...

Dekat jer la dalam 5-10min jer..