Wednesday, October 29, 2008

-NO ENTRY-

Hehe i'm back for a while..
Mcm mana holiday u ols last weken?
Aku balik rumah future MIL..Best gak la esp part2 BELAJAR MASAK occay!!
Kelasss kan? Haruss! Pasni kalo aku buat bisnes makan2 ni korang kene order ok! Sedap tak sedap blakang citer lah..:p..Aku tau korang semua kaki telan jer..

















Haaaaaaaaaaaaaa tu diahhhhhh!!!!! Gila kau! Gigih tinggal kan pesan sebab aku dah cabut on time sabtu lepas kakakka.....
Masuk ofis jer busy bagai nak rak..sampai aku tergolek2 jatuh putus kasut aku..Bongek sungguh!
Penat lah..Ade sape2 nak belanja aku pegi SPA tak?

2 comments:

Suri said...

pen kaler merah... macam marah saje.. :p kalau i... larikkkkk

taichee~@! said...

yang aku tau, Boss ko ni, no nonsense, tak dwell on the past, and real time person. Not even care apa ahead of her (perempuan kan?)

Pastu, sebenarnya dia ni penyayang bangat! malahan prihatin juga.

Sbb aku tgk tulisan dia je la. betul tidak aku letak disclaimer tau!