Tuesday, October 21, 2008

Aksi Terjunan..

Tiap tahun mesti ade punya aksi ni..
Aksi ni bukan calang-calang..
Susah nak jumpe orang yang sanggup buat aksi ni melainkan dia separuh badan di kuasai kuasa paranormal atau dia sudah tidak normal atau dia lari dari Ah Long..:p
Itulah dia aksi terjun sampai mati..Blok murahan belakang rumah aku ni memang suwey lah!!!
Yang penting tempat terjunan even 4-5 kali pun tetap tempat yang sama..Apakah??
Merasa jadi jurugambar bebas dari tingkap bilik menunggu CikLis tak kunjung tiba, ambulan datang terpaksa pergi dengan tangan kosong kerana "penerjun' sudah tamat riwayat and dah jadi kes CikLis..
Tamat lah riwayat seorang pendatang Myanmar..Aman sikit Malaysia ni:p
Nampak tak?? Yang terdampar kat atas lantai tingkat 1 tu..

3 comments:

Sal Abdul Rahman said...

uishh.. glerr scary nokks!!

shahril aley said...

wei ganas & real betoi
mau ko jumpe antu myanmar tu tetiap malam
mau aku tak sewa flat/aprtment/kondo kat situ
kena banned betoi la

amydala said...

giler ahhh....nggeeeeiiiiii