Tuesday, June 24, 2008

New Palace

Istana Baru (Bukan Istana arwah Zakaria ye!)

Okeh let me start with Thank You 1st..Kepada sesape yang wish aku utk kerja baru..


Ya..sekarang dengan jaya nye aku telah melepasi 2 hari yang pertama..


Mcm mana?


Okey..buat minggu ni aku perlu rehat banyak2..sebab lepas ni mesti tido aku di ganggu oleh mimpi2 ngeri di sebabkan oleh tanker minyak dan kapal2 punye pasal kan..


Alamak tolonggggggg..Banyak kene belajar sebab benda ni sangat2 baru..


Masih baru untuk aku judge orang2 kat situ walaupun ade 2 kerat yang menyentap sket..


But lantak lah..Mana tau nanti tak suka tak suka last last jadik kawan baik plak kan..


2 jer yang menyentap..yang berpuluh2 yang lain ok jer..


Ade pro n con nye..


Antara nye yang betul2 effect ialah internet connection..Boleh buat connection..but tak lah se free macam kat Sunway..Lagi satu tade bilik sendiri macam kat Sunway..Agak limited sket lah..


But anyway should give a try lah kan..Mana tau aku leh slim ke kat sini akibat jauh dari Starbuck n Chillies:P


Wish me luck again!

3 comments:

shahril aley said...

huyoo dah masuk opis baru
mesti baju baru
tudung baru
seluar baru
handbag baru
senang ckp serba baru la ko ni
org die mcmn ye?

hyfa hasan said...

oo..dpt keje bru ekk..
emm.. gud luck ekk..

taichee~@! said...

CONGRATULATIONS!

The worst will come. Trust me. Meh try Kuching dok sorang2..huhuhuh..
All the best for you, semoga Allah permudahkan kerja2 baru kau. InsyaAllah.

Aku nak balik KL!!!!

UWAAAAAAAAAAAAAA~@!

saba je la