Wednesday, July 2, 2008

Politik Ofis Yang Busuk

Tak suka lah pancaroba dunia kerja zaman sekarang ni..Busuk!
Aku dah membuat kerja gila..Gila tak gila bukan kerana terpaksa tapi aku malas nak terus menghidu politik ofis yang keji dan busuk! Lantak korang lah..
Malas nak pikir2 dah..Dah menemui jalan keluar dah..Hehe..tungguuuu..
Berinternet secara langsung dari rumah menggunakan berukben yang telah 2 hari aktif..connection yang so so sahaja tapi dah cukup membuatkan dunia di hujung jari jer..haha cam siot ayat aku kan...tak pe..Aley suka ayat ayat aku nih..kan kan kan..
Ape lagi nak update..Tade ape dah kot..Itu jer laaa...Nanti update lagi....daaaaa...

4 comments:

shahril aley said...

siot je ayat ko tu
ala cakap je la ko memang suka buat ayat skema. hahaha....
jangan berselindung plak :P

Najashukor said...

memang.aku tiru ko.ayat ko kat sidebar blog ko tu leleh airliur aku baca...perghhh!

hyfa hasan said...

kak naja..
politik ofis cmner ekk..

Najashukor said...

mcm mana? macam bangkai..huwahuwahuwa..
Better buat bodoh jer kalo jadikk..nak nak kite org baru..Biar bernanah telinga dengar tapi layankan jer ye..