Tuesday, June 17, 2008

Its my farewell lunch!

OMG! harini last day akuh...yaaa macam tak percaya sangat yang aku akan tinggalkan co. ni..
Since 2004 after graduate..inilah kerja yang paling lama sekali aku stay..ya! Paling lama! lama tak lama 2 tahun jer..ngeh ngeh ngeh...First dalam property management industry, second with telco, third with tourism industry oppss before tu ade dengan insurance co jugak but tak consider kerja lah..kejap sangat kat sana..malu aku nak letak dalam resume..
Bukan aku orang yang suka tukar2 kerja..but aku rasa peluang aku ada yang lebih baik di luar sana..kite manusia di kurniakan akal fikiran..berusaha..maximize kan penggunaan otak kite..(ape aku melalut nih)..lagipun cukup lah 2 tahun hidup aku tak normal sangat..less time with family, with my fiance, with my frens and with myself also! enough enough enough.
So keputusan yang aku ambik ni sangat lah berat..tapi untuk kebaikan semua pihak esp.my future family ( yes aku sangat sedih tidak dapat berdating di hari minggu)..ape akan jadik towards my child and also my husband kalo aku dok kerja tak tentu masa, sibuk selalu. So shipping industry here i come!! Ape lah jenis bentuk dugaan yang aku akan face bila aku kerja kat tempat baru tu nanti..Orait malas nak fikir..seminggu ni nak rehat puas2..
Tadi lunch dengan department aku..with Boss oso. Kat Pyramid. Nice food, nice environment and nice people come. Even ramai yang datang dan pergi but department ni still steady. Anyway thanks a lot even aku tau ramai yang sedih and down dengan kepergian aku ni esp my branch partner...(tapi tak tau ler kalo ade yang drama plak..hahaha) takpe...aku still kat KL..kalo kawin nanti InsyaAllah aku akan jemput..Anyway doakan aku sukses di istana baru ye!
Last minute pressie

Tudiahhh..Nice!


My Dept..Sikit jer kan..:p


Believe it or not..This is my first PC when im come in to this Co.


With my COO and Relationship Manager

4 comments:

Suri said...

naja, wish u all the best yea? make sure u update your blog tau sbb dah ada pembaca setia kan..

Anonymous said...

hermm..

tak de drama2 la cik aiza ooi...
ingat senang ker nak cari branch partner macam u..(i sedih betul nih)

i takut woo nanti yang datang..(merenung hari kelam lak..

selama setiap masa yang telah berlalu..
kat opis biasa tunggu u datang..
then jeng jeng jeng...
mesti ader semua citer (kwang kwang kwang)

skang sunyi lak i,
tengok pc u ngan kerusi u (nostalgia betul)
weh bantal pink tue nak bagi pusaka untuk peganti u ker?

anyway..

selama dua tahun lebih i kenal u,

cik aiza nie senang nak negotiate, easy going,
bertuah cik shukor dapat cik aiza nie..
(cuma jangan banyak sangat lepas kat supermarket), bahaya woo mesti banyak paperbag dia bawak balik hahahahahahaha.

apa pun yang u buat,

semoga u berjaya then bahagia

p/s: cik shukor tolong jaga cik aiza baik2. cik aiza nih kawan, teman yang terbaik walau apa pun yang u hadapi.

salam dari yang tak berapa jauh..

yang tak ensem kalau compare ngan mr. pb...wahab

hyfa hasan said...

hai..
emm..kat ner ni??
emm add me ekk..

shahril aley said...

jgn dok sedih je. setiap pertemuan pasti ade perpisahan....

bile plak turn aku nak ubah angin ni?

ishhh.. senyap :)