Tuesday, May 27, 2008

Happy Birthday Dear

Kek pun dia mintak kek berrys jer..tanak memahal..huh bagus bagus! Tak makan siap!

Posing jer..tak makan pun kek kat situ:p


Nak enterprem gak!

Happy 26th birthday for my luvly fiance. Ala u muda sebulan jer dari i..Tade hal tu semua..As long as kita bahagia kan..:p

So for this year, wish u all the best for your entire life..of cos lah with me dengan sape lagik kan..Semoga dengan pertambahan usia ni u akan bertambah matang dalam nak memimpin i towards segala plan hidup kite dan juga dalam mengahdapi segala liku liku hidup..Yes only both of us! Hidup kita berdua! Hanya kita yang tahu ape yang kite rancangkan dan kalau salah sorang dari kita tak ada bermakna takkan jadi lah segala rancangan kita..Dunia kite untuk kite aje!! (curi tagline Astro Ceria:p)

So semalam kite dah celebrate kan..Bagus lah itu permintaan u..Kan bagus kalo tetiap tahun u mintak tu jer..Ala i tau nape u ajak i makan Mcd kat atas tu jer instead of ape yang kite plan sebelum tu..Sebab! Sebab u nak tengok Prison Break kan!! Ni mak hangin nih nok..tapi tak pe..selamat duit i :p

So dengan harapan next year kite celebrate birthday u atas STATUS yang lain plak ekk..All the best!

3 comments:

Suri said...

waaahhh.. lamanyer i tak jenguk your blog... dah banyak updates rupanya... lovely pictures.. eh if u nak tau, disebabkan gambar kek tu, i tetibe rasa mcm nak makan kek for lunch tau. his his his.. takleh jadi nih.. semakin gemuk lah diri ku... hehe

Najashukor said...

suri,
hahaha beli jangan tak beli..
kek tu tak sedap pun biasa2 jer..dah dia nak macam tu i ok jer..
eh u tu makan kene control nanti kang bermalam kat hotel 3star tu lagi:p

Suri said...

hotel 3 star? u mean hospital?

TAK MAHUUUUUUUUUUUUUU