Wednesday, May 28, 2008

Nothing...

Since yesterday i'm not feeling well act. Rasa macam migrain pun ade..tapi mane penah ade sakit tuh..ke sebab my eyes yang dah macam nak rosak..ohh God..
So balik keje ni plan to go to Baljit lah..Since my entitlement ribu riban lagik tak habis2..next month dah nak pass back Medical card to HR, btw HR dah approve all my leave and i will go off on 19th June..yeeeha! Alamak month end report kene jugak hadap untuk terakhir kali bulan ni..huhu
Tak pe lah..since my branch partner still away..nak tak nak kene jugak datang ofis..Menghabiskan sisa sisa waktu..
Harini sakit kepala tak seteruk semalam but still stress tengok orang bertelagah sana sini pasal blogging ni..Lantak korang lah..Lagipun bulan ni dah bertekad NO MORE shopping!! tu yang buat sakit kepala bertambah kot:p Rasanye since last year NON STOP shopping. Bagus jugak dapat keje jauh dr shopping mall..Jimat duit akak!

Tapi tadi saje jalan2 kat MV. Pegi MPH tengok2 kot2 ade buku baru..tapi NAN ADO. Masuk C4 saja jalan2 and tetibe teringat the new product for Cadbury yang aku pernah join survey research dia dulu. So beli tu jer..Maybe coklat boleh hilangkan stress kan..Hopefully..

Newbie for Cadbury

Sounds good rite the "Smooth Soft Centre"


But sendu lah.. rasa tak bape vass..Seems like cokelat murahan gitew, but still kan telan:p

* Tadi pagi tengok drama melayu kat Prima. Orang ingatkan sakit biasa or migrain, rupenya Barah otak u olss..Takut nye akuh..

3 comments:

nizam_5282 said...

Coklat tu... Aku suka... Bak Mai PEK BESAR kat aku satu...

Najashukor said...

kau ni sumer lah aku banje..aku belasah jugak kang..wey bile nak p makan2 nih..
coklat tu tak sedap..rasa mcam makan coklat lain yang tak best!

Suri said...

jarang cadbury tak sedap. ni kira produk dia yang paling mondok kot? hehehe.. neway, kalau i sakit kepala kan naja.. i suka makan oren pastu minum 1 tin 100plus tak sejuk. serious terus baik.. pastu leh sambung shopping.. hehe.. sbb i selalu migrain time tgh shopping masa ramai org. :p