Tuesday, May 13, 2008

Chillis Time









Di suatu hari yang hening..menemankan mr.S di atas beberape perkara yang hendak di selesaikan di Midvalley area..So menggunakan masa sebaik mungkin berlunchie lunchie together lah..sebab jarang sangat dalam abad ni kiteorg lunch together gather kan.So Chilis adalah destinasinya..As usual aku mesti dengan Country Chicken and fruit juice..sedapss sungguh! mr.S bermenu kan lambchop nye..aku tak suka lamb dan sebagai dengan nye..side dish nye ialah Classic Nachos..tak sedap..tak habis pun siap tapau bawak balik opis but tetap tak habis..
Anyway kenapa mr.S berbaju 2 lapis..kekeke..itu adalah antara taktik taktik penyamaran atau pengularan tahap satu:p
Next time p Chillis nak order lain lah pulak..sebab asal ke Chillis jer asyik menu yang sama jer..Balik ofis...dah tersengguk2 ngantuk..:p

2 comments:

Suri said...

i love chillies... all time favourite :)

Najashukor said...

Sedapkan...and the most important..the big portion! haha! biasa lah i kan kakimakan..