Thursday, May 8, 2008

3 Amanah Bowling Gathering

Sponsored by Ainul..Thanks dude! Buat Sendiri tau bukan buatan kedai..From Singapore with love giteww!
Food of the Day..Banyak giler..arbox blagak giler tanak bawak balik..chit podah!

Amy, pinjam anak mu buat posing yek! U ni reti pegang baby ke tak ni? Cam nak jatuh jer Zahraa..

Antara yang hadir..

Luvly Fiance

Cuba teka sapekah iteww??

She's the winner! Giteww katanyanyer..walauuponn! Haha..

Wowowo ini ketua kumpulan..Power tu..tengok kaki ar beb! kehkehkeh

Mothers of the day..kecuali yang berbaju hijau tu ye!


Kak Amy, rapat sket kaki tuh! Ahaks

Bersama ahkak Cleo kite..

Wahhh! Strike!

Perghh tengok cara baling gerun beb! Tapi apesal bola kat depan tu jer?

Ladies of the day..

Akak punyer birthday celebration..Thanks u ols! Eena nape muka monyok? Haha..

2 not available anymore, 1 booked already, 1 is going to be, the other 3 still available!! Hahah! Jangan marah yek!

Ape tensi tensi nih?

Kami...


So gitew lah suku dari collection gambar yang aku ade..tak larat dah nak upload semua..nanti aku akan email korang lah...Tapi best lah jugak hari tu..Really enjoy our day..Amy sefamily (baby nya sungguh baik..amat baik sekalss) Alifah and husband yang very sporting tgh sarat2 pun datang..Ahkak 2 orang tu walaupun yang sorang tu kelam kabut turun dari keta..shift dah bermula katanya..Ainol yang turun dari Singapore semata2 nak attend gath tu sangat bagus your effort occay! walauupoon yang local ada yang janji nak datang tapi tak datang pungg..

Occay geng, next time kita buat makan2 plak..baru leh nganyam ketupat banyak2 kan..Thanks guy for the commitment esp. Amy and Yah! Good Job!

3 comments:

amydala said...

hehehe... abg S mu ske bnor ngan budak eh...bagusss...bagusss..syabas beta!

Sal said...

gambo ponggong aku juger yg kamu ambik ye..

Najashukor said...

amy-> Harus lah di latih dari sekarang..nanti esok idak ler terkangkang2 aku dok buat keje rumah sambil ngendong anak..

yah-> Ahaks..mantap tuh...vontots orang p gym mana nak sama vontot ngan orang kuat buat taik mata.haha