Monday, August 19, 2013

Berkati kami ya Allah



Walau belum noktah lagi prosesnya, sikit lagi nak noktah..sikit je lagi mmg perlu banyak bersabar(malas nak mention dah complete nanti baru mention sebab hati membara je mcm bara api satay, kalau di kipas2 kang keluar api ha aha haha)
Tapi proses2 kecil perlu berjalan terlebih dahulu
Untuk mengelakkan kejadian last minit ibu mengandung 480 kali ganda stress stress stress
so kena mula dah..
Busy nak punggah barang, buang, simpan cari kotak, susun, survey itu ini eeee mcm2 lah dah terasa bahang stressnya...
Tuan besar sibuk nak buat assignment, sibuk shoot video prepare text bagai utk semester pendek ni, few weeks later nak masuk semester ala ala final dah dah mula projek tahun akhir, tuan kecik sibuk menanya i want tortoise, mama nak pergi kidai Uncle, mama nak pergi Teko (Tesco),
Yang aku pulak sibuk asyik nak berkatup mata tido tido tido...
Dalam pada tu sibuk beropen house raya jugak kan ..hihihi
ya Allah..bantu lah hamba hamba Mu ini

Moga Allah berkati segala prosesnya, moga Allah makbulkan doa kami, esp. kami suami isteri dan ke empat empat ibu bapa kami. Amin..




2 comments:

Wak Gelas™ said...

salam ziarah dan selamat hariraya makk.,ahHKs

» NAJA « said...

terima kasih wak