Tuesday, February 19, 2013

Sakit Hati!!!

Berdengung kepala aku
Sendiri cari pasal
Nak tune balik masa tido ikut waktu kerja payoh la pulak
Dah  biasa time cuti 9 hari tido pukul 2 3 pagi kan
Semalam tidor kan anak jam 10 nyaris dah tido
Tetiba kena kejut Tuan Besar mintak scan documents
Ku gagahkan jugak
Sudah habis scan mem forum kan diri pulak
Sekali kena perli so masuk bilik tidur
Capai pulak game
Haa game game ni la aku tgh obses gila susah nak menang ni, aku sakit hati selagi tak menang



Akibat melaun 2 games ni, maka harini mak Jemah isytiharkan harini adalah hari se jug, bukan secawan tapi 1 jug neskopi ye. Hehehe


3 comments:

Sal Abdul Rahman said...

Cerr kabo candy saga tu game apa? Aku tgk ramei sgt main best ke?

» NAJA « said...

ala game macam match2 kan diamond tu jugak lah..tapi ni mencabar sikit sebab ada gula2 bersalut jeli so kena buang jeli tu dulu la apa la..bapokk susah..mu terai la noks

Noorul said...

best.. game dam aji tu mmg best gak.. jetagih je game2 ni.. hehehe candy crush tak try lagi...