Friday, June 8, 2012

Sotong Masak Lemak Cili Api

Dinner malam ini, teringin nak makan sotong, tapi bosan la asyik masak sambal tak pun masak hitam ala Johor tu hoiihhhh jemu, tension the whole day kat ofis punya pasal, ok kita transform sotong kepada masak lemak cili api pekat2 sikit letak kentang dan tomato, ada orang makan sampai tak keluar suara 2 round tak peduli dah anak buat kecah nasi..hehehe..alhamdullilah rezeki kami malam ini..

7 comments:

sykn's said...

Sangat menyelerakan :)

RZMs Mommy said...

terbaeekkkkk....

Iszuanie Ilias said...

ahaks.... syiuknyer makan....

» NAJA « said...

syok weh nasik panas panas ikan goreng garing, lauk sotong ni bersama sayur sawi bunga tumis dannnnn sambal belacan huhhhh

RZMs Mommy said...

tu mmg combination terbaeeekkkkk dari ladang! muahahahaa... cer masuk sambal tumis udang lg trangkat montot! kikikiii...

ashikin said...

salam kenal;an... terliuq tengok! saya follow kamu, nanti follow saya balik ya:) tq

» NAJA « said...

hehe thank you