Tuesday, May 22, 2012

Angan Angan - Tak Habis Habis!

Selagi tender belum datang secara mengejut berkoyan koyan sekali menderu selagi tu aku suka berangan di alam maya. Takat datang 1 -2 projek sap sap soi orang kata.. belagak gilaaaaa..sekali boss jerit tak pakai interkom berlaga la lutut aku menggigil padan muka aku kan hahhaa.

Tiba tiba berangan nak berkukis bagai, nak wrap bagai. Lawa rupanya kukis2 di wrap ni kan..
2 keping jaaa jimat sikit tapi gojes lah itu reben pakai creep paper (betui ka eja?)


Ni juga bagus, pakai reben murah pastu anukan dengan pisau buh sekeping jaaa biskut hiks :p

Ohhh ini sungguh gojes melampau



Ini sahabat saya buat on the spot, nahas lah dia saya akan kerah dia buat juga! hahaa

7 comments:

RZMs Mommy said...

hahahahahaa.... mak cop creep paper purple & yg anukan dgn pisau kukis bintang tu! waaahahahaa....

p/s anukan dgn gunting pon bulih...kihkihkih

» NAJA « said...

kahkahkahhh mmg KELASSS ko punya penerangan ye aku faham mesej anda sampai...cantik kan!

Iszuanie Ilias said...

hahahahhahahahha.... woit saper suh masukkan dalam blog bengong tau.... ye yg creep itu cantekkkkkkkkk

Sal Abdul Rahman said...

anukan dgn pisau tu maksudnye ape? kahkahkahkahkah anu anu ;p

Mak Wardah said...

Salam kenal...idea yg baik ni. Lapar tgk kukis tu...

RZMs Mommy said...

bayam mai umah nanti mak tunjuk caner demo nk anu kan dgn pisau tuh...waaaakakakaa. siap praktikal yuuu....

Iszuanie Ilias said...

kahkahkahkahkah xleh tahan tau korang... anu anu kan je kan.... senak perot baca....