Wednesday, April 25, 2012

Umur saya 30 Tahun!

Saya sudah 30 tahun!!!!
Alhamdullillah...
Saya langsung hampir hampir lupa ya.
Suami pulang kerja bersama hidangan hidangan istimewa sempena besday saya.
Oh anak pula demam dan kami biasanya malam besday ke anniversary ke tido tetap ikut jam.
Jadi dia belikan hidangan istimewa masa bukak pintu dan saya bertanya "Ishh apa u beli berbondot bondot ni, alaaa kite beli untuk ye ar kan beseday ye esok" hoh ya la lupaa..
Terima kasih la suami saya. Selalu nya dia pakat lupa semua benda ini dia ingat.

Ok la tiada apa pun sama saja seperti tahun2 lepas, cuma nak buat beberapa perkara yang saya teringin sangat, tapi kena pengesahan pihak berkuasa dulu (suami) harap2 boleh.


Itu saja lah, tak tau nak kata apa, cuma saya harap Allah bukakan pintu rezeki saya luas luas dan kurniakan saya less stress life je lah, kawan baik saya mintak stress free life tapi mana mungkin kan hehe...less saja sudah cukup lah kot. *Biasa la nok mak kan konseler tanpa gaji :p


Ok sudah tiba2 monitor ni berpinar pinar, anak demam kena kerap bangun check suhu, tu belum anak badmood pagi ni hempas2 bantal dan badan tatau mimpi apa mengaruk ke emaknya pula. okbye.


2 comments:

Iszuanie Ilias said...

have a blast buffday kakak....

» NAJA « said...

terima kasih ya