Tuesday, March 6, 2012

Feel Gooooood

Sudah selesai lunch bersama officemate.
Ohh feel good...tapau balik Milo Ais pakcik Corner
Feelll Goooooood bebeh!

Ini gambar hiasan..


Lately jarang update blog, rasa fully occupied lah masa masa seharian..Kerja kerja khidmat masyarakat a.k.a hal hal family, hal kerja sangat sangat menyantak kan kepala. Family utara family selatan aku ibarat jaring  badminton dok tengah tengah. Tu belum masalah sendiri lagi, masalah kerja, masalah mini family...Ishh apa ni semua pun masalah...Ok lah kite minum milo dulu yaaa..daaa

2 comments:

Iszuanie Ilias said...

cool babe i know u can do it... power women....

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.