Friday, February 17, 2012

Menyampah Kerja & Best Backyard Party

Wohhh tatkala ini memang menyampah nak buat kerja lah.
Kemalasan tahap maksima.
Fikiran entah ke mana mana.
Kerja PPB - Perlis Plantation Berhad tapi 3 site nya di Sabah aku masih belum dapat lagi finalized kan harganya..aku menyampah nak buat benda2 yang susah nak pikir yang kena guna otak aku lebih lebih aku malasssss..

Dalam otak aku ni sebenarnya bak kata Bahyam nak menggelinjang je lebih ni. Muhahaha..Memang pun. Entah kenapa aku membayangkan gaya gaya santai kawan kawan di laman belakang rumah Amy yang berumpur karpet nan cantik itu sambil anak anak bermandi manda, bapa bapa pulak mem bbq kan diri, yang wanita wanita selebihnya bergosip :p

Ok mood ber get together ON. Semangat balik ini (subuh esok) mahu masak laksa utagha (menu yang suami ku tak makan tapi ada aku kisah dia tak makan, sila makan benda lain) dan nak men dadihkan diri...Dadih strawberry special untuk Rafif Zaeem anak tuan rumah dan dadih jagung.
Bukan tak de kerja, kerja nya ada, kalau dah mood pemalas itu mari, seru lah macam mana pun takkan nye nak keluar, lantas terus gatal meng google image Backyard Party lah konon kan...Wahh eyes droooling cantik sekali. Tapi sayangnya semua nya kat negara omputih katanya kihkihkih cuci mata saja lah ye.

Ohh indahnya kalau dapat beli rumah idaman Semi D Single Storey yang sangat luas..



Melampau siap liveband ko


Kaler2 ni yang buat cantik tapi orang tengok best nak makan takut kihkihkih



Credit to google image with :Backyard Party keyword

3 comments:

Sal Abdul Rahman said...

weii dadih kamu mak tak dan raser!!

» NAJA « said...

haha ok takpe nesh time mama ezah buat speshel utk kamooo

IbUGojESss said...

jauh panggang dari api backyard yg lawo2 ni dgn backyard mak! huh..