Wednesday, December 14, 2011

PMTT 4

Dari pagi aku dok bertukang siapkan blog ni serba sedikit. Macam banyak sampah sarap dan berat pulak tu blog ni. Terasa macam nak tukar url blog la, tapi tak reti dan takut orang tak boleh masuk dah blog ni mana yang dah simpan blog aku dekat bloglist diaorang? Eh ke takde effect pun. Siapa boleh bantu?

4 comments:

Qhaifa Nur said...

hai naja..

semenjak blog kena remove takut cikit nak godak2...
kurang mahir bab2 gini..

» NAJA « said...

Kak, kite bosan tgk url ni panjang gila nak taip hehe tu yang nak tukar...takpe slow2 jalan ye hehehehe

Sentuhan Kasih Abadi said...

pelan2 godek yer ja...

sukahati said...

url ni boleh simpan dan buat satu entry ke blog baru. Sekadar cadangan :D