Tuesday, December 6, 2011

Another Baking Story

Aku rasa selagi chocolate powder dan butter dan telur kat rumah tu tak habis selagi tu non stop adegan bakar membakar...Adoi la..percaya tak bila dah siap bakar bukan makan sangat pun..takat sepotong dua, Tarosan pun jenis tak berapa nak layan manis manis ni, si kecik tu banyak mana benor nak makan nya sudahnyaa sedekah bagi kat orang2 sekeliling esp. kawan2 ofis.
Amatur chocolate cake. Very the amatur dan comot kan appearancenya .
tidak berapa gebu tetapi rasa mampat dan padat sebenarnya bukan resepi choc moist cake yang selalu orang buat tu its actually butter cake je aku suka suki letak choc. emulco muahhaha janji rasanya umpphh (yeke?) hahahaha
2nd attempt bread pudding..This time buat choc. sauce pulak sebab haritu buat custard sauce semua orang macam tak layan je...This time layan sampai terpejam pejam mata menikmatinya esp. my sister in law hehehe


Yang peliknya bila membaking tidur jam 3 pagi pun bangun 630 pagi segar bugar je. Apakah maknya itu? Kepuasan?

3 comments:

Yatie Ariffin said...

mesti sedapp sangat ni.Terima kasih singgah blog akak. take care dear

Sue Mommy Cinta said...

wah...gud job fren...aku nye process membaking terbantut plak...cik cinta ngn mommy x bape nk sehat & cargas..hihi

» NAJA « said...

hehehe tak sedap pon ni try n error jer :-)