Friday, November 18, 2011

PMTT 3

Semenjak 2 menjak ni sejak mood rajin ke dapur ni (mood mengemas hilang sekejap) rajin la jugak aku ni mem blog walking. Aku ni tak reti pun nak design design blog canggih apa bagai. Tak heran la traffic pun takat gitu je kan biar pun dah 3 tahun aku berblog.

Tapi kenapa ada blog blog yang suka tak habis satu entry baca ada pulak suruk klik "baca seterusnya" atau "continue reading" atau apa saja...alaaaa malas la cenggini nak click2..aku ni ikutkan nak 1 page ni beribu entry tau malas suruh orang klik klik.

Lepas tu pasal blog lambat loading, aku tak tau la korang kalau bukak blog aku lambat ke tak loading nya...tapi aku cukup malas nak tunggu blog orang meloading, mungkin terlalu berat, atau backgroung/theme blog dia berat kot tu yang lambat benorr nak tunggu. Susah tau..Mungkin iklan2 buat blog tu jugak berat.

An ordinary weekend is just around the corner. Bermanja manja bersama si comel sahaja minggu ni, jadi sebelum si tecit tu haruk aku ke sana ke mari bawak kasut dia suruh bawak keluar rumah, baik aku cepat2 pegi Tesco malam ni cari pengganti pelampung dia yang Babahnya dengan jayanya telah membocorkan dengan duduk bersila atas pelampung tu. Hebat kan.

2 comments:

Sentuhan Kasih said...

kelakor la..nape la babah dia yg bersila..kejam no abih kemfis ekeke

» NAJA « said...

kejam kan..sudahnya kami pegi c4 beli pelampong 22 hengget pecah lagi tatau laaaaa