Thursday, November 17, 2011

PMTT 2

Entry Pendek macam Twit Twit (PMTT) lagi katanyer hehe..

Tahniah Mommy Cinta dah join kelab gila membaking (KGM) muhahaaha sedap gilaaaas nampaknya.
Harini ini macam biasa tak de la busy sangat sebok kemas2 meja je..(aik macam nak cuti panjang je ni) hehe..
Tak cuti pun cuma rajin nak apply Sistem 5S. Bagus sistem tu aku suka. kemas. Tak sabar nya nak tunggu cuti 3 hari weekend depan. Nak berjalan bersama mini family saya..lama dah tak spend time together asyik ke sana sini hal family besar la itu la ini la kan.

Tercapai hasrat buat bingka roti (roti minggu lepas dalam fridge), buat banyak2 hantar taska QQ dan bubur nasik dan buah limau, buat big western breakfast untuk Tarosan. Nak google resepi untuk makan malam dan apa untuk bekal QQ esok. Saya mesti rajin!.

1 comment:

Sue Mommy Cinta said...

aik ada jugak terselit kat sini...hahaha malu i!! huhuhu