Friday, October 21, 2011

Mata Beliak Mulut Nganga

Aku ni entah apa lagi tah padahal dah siap kemas pun bilik belajar tu tak de apa pun cuma beli karpet baru je kemas2 katil tu, kotak2 buku smua. Ok sedapkan hati lah tadi tergoogle google terjumpa ini kan..Saja lah mana tau nanti dah miliki rumah sendiri dan boleh apply kat rumah sendiri tu kan.

 Hoyehh ini sangat salju mata memandang kan..Konsep ni boleh apply kat bilik skrg sebab tingkap tu sama kedudukan nya,  tapi aku pelik la mana kertas2 nota2 buku2 orang ni ha? pandai sorok kan..Aku haritu susun report forms encik suami pun rasa nak patah pinggang punya la banyak..aku tanya apesal you ambik banyak2 ni.dia kata saja bagi O**s bankrupt. hahaha keji alasan tu.

 Wahh so like it lah green greeny so fresh. Love the green. Love the earth, tapi malam2 tutup habis tirai tu pls. ada benda lintas tak pasal2 demam panas :-)

Sangat ber energy dengan kaler ini kan..tapi merah nya makngah..garang betol..

Ok sudah sampai weken..mari mengemas rumah
Credit to the owner of the pichaS..thank you mr. google!

1 comment:

Sentuhan Kasih said...

yg green tu very the refreshing..suker sgt