Sunday, January 9, 2011

Normal Routine

Back to the square one balik ye kawan kawan hadek hadek sekalian setelah hampir 2 bulan berjimba jimba every weekend ada saje aktiviti kekeluargaan yang lengkap. Lengkap membawa maksud complete family..Me, Babah dan Qrs.

Minggu ini Babah sudah masuk semester baru dan sudah mula kuliah. Tahniah Babah kerana lulus agak ok jugak untuk semester lepas dan good luck try the best untuk semester baru ni.  Sedar tak sedah dah masuk semester 2 rasa macam sekejap je mula dari Qrs lahir haritu.

Pemikiran terdahulu aku berkeras tak mahu guna walker nak biar progress Qrs dengan sendiri nya macam terbantut saja. Qrs telah menunjukkan rasa bosan maksimum rengek rengek nak melekat saja tak senang aku nak buat kerja bila Babahnya takde. Tak keluar rumah terkurung saja dengan cuaca tak berapa bagus aku berat hati nak bawak dia keluar mahupun hanya ke playground dan poolside je. Memang tak best nak bawak dia jalan2 amek angin. Jadi aku mendecide dan dah proposed to Babah untuk beli walker saje. At least dia boleh jalan dengan sendiri nya explore bilik baju bilik buku dapur dan bilik tidur :-). Kalau dulu masa semester lepas Qrs masih baby kecik lagi.Boleh je aku ngadap internet sentiasa sebab dia kerap tido.Sekarang ni no more lah.


Mintak dukung sambil buat muka Mr. Bean


Mama bagi tgk Alif Ba Ta


Ir. to be:-)


I love reading, and koyaking and renyuking:-)

Harap by next week Qrs dapat walker. Walker tak perlu beli kata Abang ku sebab Fariesya pun masih ok.Orait..Berjalan lancar.

1 comment:

Iszuanie Ilias said...

ok baby Q selamat berwalking lak lepas nih.....