Monday, December 13, 2010

Syukur Nikmat no 1

Alhamdullilah..Akhirnya..sudahnya...
Qhalyf dah mula meniarap dan berputar macam kipas helikopter 360darjah..
Next.....tak sabarnya nak tunggu next movement...
Kalo boleh memang taknak guna bantuan walker walau hatiku meronta ronta mau membelinya...sabar mama sabar..
Maybe signifikasi dengan pusat lambat luruh (hari ke 10) ade kaitan dengan movement yang lambat sikit..tapi capability yang lain adalah terbaik..
Terkini dia adalah sudah pandai membuat ala ala gaya yang sama seperti yang di ajar olehku untuk lagu bangun pagi..hehe habis satu family mertua kasik clap kat dia hahaha sambil lelehkan airliur teruja nak buat gaya tangan...

" Bangun pagi..."
" Gosok gigi.."
" Cuci muka.."
" Terus mandi.."
" Pakai baju.."
" Minum susu.."
" Qhalyf sukaaaa..hatiiiiii "
" Yey Qhalyf menang "!!!!!!

4 comments:

Noorul said...

Alhamdulillah... akhirnya, meniarap jugak ye dia... :) Congrats Q ...

» NAJA « said...

thanks aunty imma...hehe..

Sal Abdul Rahman said...

misti kamu yg gelek lebih2 kan! hahahhahaha..

» NAJA « said...

aku jerit suara speaker lah..