Thursday, December 30, 2010

Semangat

Punya semangat membara kami bertiga pagi ni. Subuh bangun terlompat gembira akibat mama baca sms officemate "Tommorow Public Holiday!!!" terus terlompat dari katil kejut babah jom tengok tv ada official announcement tak. Babah teruskan berdengkur sambil kata "Ye la betul tak payah bukak tv" ini lah akibatnya lepas je gol akhir semalam confirm menang mama pun boOOmmmm sebelah QRS. Babah je teruskan main Zynga Poker (how i wish this game website kena hack :p) sampai entah pukul berapa tak tau.

Semangat punya pasal punah diet oat sarapan pagi mama akibat kepingin nasik lemak panas telur dadar sambal bilis masakan sendiri. Hehehe..Gambar takde tak sempat snap gara gara lepas makan QRS dah bising bising bosan dok terbaring dari 630 pagi sampai 830 pagi tu..

Jadi plan ahead untuk call Maluri Proton Service Centre untuk tanya dia jadi bukak ke tak sebab dah declare PH kan..kalau tak zOOoommmm kite balik Ipoh dan Sabtu kite ke Penang..Yibayibayibaaaa

3 comments:

Iszuanie Ilias said...

aiyaksssssssss........ kuikuikuikui... runtuh x katil mu jaja?????

» NAJA « said...

hahaha bengong..katil buat anak harus lah kukuh hahahahahahhahaa padan muka ko

Iszuanie Ilias said...

wakakakakkakakkakak........ mana tau kokot terpatak wakakkakakka kata berat dah berpikul2...