Sunday, November 14, 2010

Kurang sebulan lagi mahu berangkat
Apa pon belum sedia lagi
Kursus belah malam pun tak attend lagi agent tak bg date course lagi
Buku yang di beri dan ada yang di beli belom baca lagi
Sebok dengan urusan duniawi saja ni..
Tolong la bagi aku bertambah rajin dan tambah tenaga sedia ada

3 comments:

Iszuanie Ilias said...

sila jgn ngada2.... byk2 bawa membaca yek puan jaja

» NAJA « said...

tu la manje..jenuh aku ni before tido dok motivate diri sendiri nih. sampai nak tido balik tak sentuh2 lagi buku2 tu

sukahati said...

sila delete komen aku sebelum neh./...haha.....sbnrnyer akunk komen kat puding tuh :p