Thursday, October 21, 2010

I LOVE MY ANAK!


Berapa bulan baby ni ? 6 bulan ke? Eh tak baru 4 bulan
Ehhh sedapnya badan dia..berapa bulan ni? 4 bulan...Laa macam 6 bulan badan dia..
Eeee geram nye besarnya dia...Errrrkkk...tak boleh geram2 ini ANAK saya! :-)

Itulah dia Qhalyf Rizqy
Dulu masa lahir hanya 2.8kg
Kini telah membesar dengan laju laju laju dan laju
Minum susu takda tunggu tunggu
Mama happy selalu


Mama sayang baby mama banyak banyak
Mama rindu baby mama banyak banyak


♪♫♪♫ Mama mamam pipi dia ♫♪

♫♪Mama mama tinge dia ♫♪

♪♫ Mama mamam mulut dia

♪♫ Mama mamam idung dia ♪♫

♪♫ Ye ayang mama ye ♪♫

♪♫ Ye anje mama ye ♪♫

♪♫ Ye nomel mama ye ♪♫

(Remember this! This is our lovely song! We sang together)


MAMA LOVE BABY SO MUCH!

YOU ARE ALWAYS MY BABY!

MAMA WILL MISS YOU SO MUCH!!! (damn much!)

5 comments:

Sentuhan Kasih said...

he eh Qhalyf dh beso la kan...nomel sgt2...

» NAJA « said...

lin.kadang2 aku rasa bersalah pakai kan dia baju tak baby baby sgt..terus Qhalyf terpaksa tua sebelum waktu :p

Sal Abdul Rahman said...

ok la tu pakai cap baru hik hok! ;p

Iszuanie Ilias said...

xlah... makin cepat dia membesar kan makin sedap mata memandang..... kuikuikui

» NAJA « said...

hik hok cap pasar malam RM5 sajork..kekdah cap Kiko size new born dah tak muat kepala asyik ketat tersembul keluar dari kepala hahahahaha