Monday, August 9, 2010

2 months milestone


Saya sudah pandai senyum lebar macam gambar atas ni
Saya juga sudah pandai jerit ala ala bercakap
Saya sudah pandai ketawa lite lite
Saya juga suke berdiri kepala tegak bila dalam kereta supaya dapat tengok luar
Kalau dalam rumah saya suka orang pegang saya cara orang besar iaitu saya menghadap ke hadapan..
Saya juga sekarang kerap hisap mitten sendiri, mama kata saya nak belajar hisap jari
Opah pula kata budak hisap jari adalah budak baik
Alhamdullilah..Saya gembira..



Tetapi saya berharap..



Semoga nangis kuat2 saya yang kadang2 tu berkurangan dan kalo boleh hilang terus
Semoga saya lagi pandai bawa diri di sekolah supaya mama tak susah hati dan cikgu tak bagi saya ubat tidur lagi
Semoga selsema dan batuk saya cepat hilang
Semoga dosage susu saya akan di tambah tak lama lagi
Semoga saya cepat mengiringkan badan

Saya juga akan cuba suka dan berlagak cool kalau mama baringkan saya secara meniarap..
Buat masa ni saya tak berapa suka saya akan jadi macam turtle angkat kepala bertubi tubi.
Saya lemas dan rimas kalau meniarap..
Kenapa mama kata ada kawan2 saya lagi suka tidur meniarap.
Tak pe lah nanti saya cuba lagi



Hari Khamis ini saya akan cucuk 2 bulan.
Doakan saya tak demam dan lenguh2 ok!



Terima Kasih semua...Ta ta Ti ti Tu tuuuu..
Oh ya Mama dan Abah kata Selamat Menyambut Bulan Ramadhan semua..Mama harap saya behave well masa Mama dan Abah berbuka puasa..Bye bye

4 comments:

armouris said...

info tentang hisap jari di SIHAT SELALU - Hisap Jari Boleh Akibatkan Jongang

» NAJA « said...

ha yeke jongang...alamak...

sukahati said...

eh...mmg cikgu bagi ubat tidur ker?

» NAJA « said...

nox..last week macam betul je nok kesan dia..dia tak nak bukak mata betui2 nyer tido..very weak...doctor tak dpt kesan but suruh observe dlu this week. doktor kata kalo overdose baru leh detect..dia maybe ade di bagi sikit but tak overdose