Wednesday, January 27, 2010

Rasa Ajinomoto + Stress = Tengok lah muka2 comel

Alamak tak suke nya la bila makan sesuatu bukan masakan rumah, lepas makan tekak rasa kering dan rasa mual AJINOMOTO..tah ape ke benda la yang sedap dan suke benar orang2 jual makanan ni taruk ajinomoto...Tak sukeeeee rasa ajinomoto lahhh...tak mane nyer sedap...

Banyaknyer keje pending...lepas lunch ni mintak2 la datang rasukan semangat jin rajin aku nak siapkan semua nya....Semak dah mata aku selagi tak selesai..Tidur tak lena ada je tender nak masuk..Aku semakkkkkkkk!!! Semak jugak bila hati penuh debar tunggu bonus dan increment ni...Makin bertambah kesemakkan...


Wahai ibu2 preggy, tidur malam anda bagaimana sekarang..apesal aku ni asyik tido je mesti terjaga every 2 3 hours..Itu reflection for my baby nanti ke..Alamak kurus la macam ni..tak penah aku tidor lena dari malam sampai subuh 2 3 bulan ni...


Dalam stress stress gini baik aku tengok muka muka comel...Currently obses dengan budak comel basikal dan puting kaler pink Astro Beyond sejak dia keluar tv..Alamak tak tahan la tengok kecomelan dan kecantikan mata dia...Anak sapaaaa la ni...meh pinjam sebulan boleh? Aku malass gile nak letak elok2 gambar ni kalu nak tgk jelas ko klik je la gambar tak pun search je kat You Tube iklan Astro Beyond..




Yang si comel ni pulak memang all time fevret dari 3 4 tahun lepas dan dalam banyak2 gambar dia, gambar ni paling adorable..Buh dalam jaket..Alahaiiii comel nye kamu...






Haaaaa baru lega.....hehehe

6 comments:

eyswanie said...

comey kan cam anak org melayu puna da.... anak si mat salleh nih....

Dayu said...

alhmdullilah..
takde lah terjaga every 2,3 jam
terjaga pun dah dekat2 time alarm nak bunyi..
selalu terjaga pun sebab baby tak duk diam, tgk2 perut dh senget sebelah dah

newlifenewbeginning said...

count me in kalo bab2 takleh tido ni..mmg aku ni light sleeper, senang nak terjaga kalo ada pape bunyi2an pun..kalo aku bebetul leteh baru la dpt terjaga skali dua je..kalo tak average mesti terjaga dlm 4-5 kali..penat kan beb?

» NAJA « said...

penat beb penat..nak pujuk mata tido balik tu bukan senang :-(

sukahati said...

cemana ko leh rasa makanan ader ajinomoto ekr tak ek?? aku bedal jer

» NAJA « said...

rasa dia semacam..macam ada perasa yang konon2 sedap giler..luarbiasa rasa dia dari garam dan gula..macam ko makan jajan cekedis tu kan rasa dia cam sedap je masam masin smua complete..ha cam tu la..lepas makan ko akan rasa sakit tengkuk bibir a bit kering dan haus..