Tuesday, January 26, 2010

Morning Tears

Sesudah subuh dah menjelajah blog. Thru Amie's blog a sister for my college friend dan saya juga pernah jadi customer mereka :-) , jumpa link ni..Huhhh drama air mata aku pagi2 lagi..Betul2 strong ibu itu yang kalau aku bayangkan aku berada dalam keadaan dia..


Tuhan lebih sayangkan si comel itu..Alfatihah untuk si comel itu..Sememangnya kehidupan dia telah di utuskan untuk yang lebih hakiki...Amin...

3 comments:

Ms.Silent said...

i baru baca....and it reminds me of my hubby friend yg kehilangan wife dan anak sekelip mata.

Sesungguhnya semua benda TAK KEKAL kan.. ;(

» NAJA « said...

sedih kan Yash..sekelip mata hilang..bukan senang nak strong semula..

Sal Abdul Rahman said...

sedey dowhh..!!