Tuesday, December 22, 2009

Pelik




14 weeks macam gini
.
.
.
.
.
.
.

15 weeks macam gini...Aikkk bila masa tukar posisi ni...pelik pelik...

6 comments:

newlifenewbeginning said...

haha aku pun xleh jwp soklan tu..aku pun tatau sgt perkembangan baby camne

» NAJA « said...

agaknya masa minggu lepas perut aku sakit sangat time tu ko dia twist

Ms.Silent said...

skrg baby u posisi mana? hi hi hi

» NAJA « said...

Belah kepala ke bawah tu la i rasa Yash..Sebab semalam macam pegang perut ehh ape keras kat belah kanan ni..rasa cam kepala baby..hahaha suka hati je i tenyeh2 kepala dia..hahaha

Ms.Silent said...

ha ha ha ha..scary nye!!!!!!!!!!!!!!!! i siap berimaginasi, mcmane klw i pregnant. Coz i dont even dare to touch ppl punye tummy. klw i pregnant nnt, cmne i nk mandi, klw xpegang perut kan?ha ha ha h. agak bodoh sbrnye! :)

» NAJA « said...

yash for the 1st 4 months tu u tak rasa ape2 pun perut u...so far i pun tak rasa lagi tendangan ape2..tp u sendiri akan rasa tak selesa..