Wednesday, December 16, 2009

Official Announcement (1)

Dengan ini mengisytiharkan 1st super minor accident sepanjang pemanduan saya. Sangat berdetak jantung even very very minor punya kecalaran pada side mirror kiri. Ini gara gara kereta jiran sebelah yang sangat vongoks berbontot senget tak reti nak bajet parking betul2.Akibatnya masuk parking terlalu rapat dengan tiang dan undur balik dan sensor telah berbunyi double dan "ketekakkkkk"..Bunyi pada side mirror..Hurmmm sian kat blacky nasib tak patah terkulai cermin tu!! Tetapi ini sangat minor kalau nak di bandingkan dengan ade orang tu yang awal2 lagi dah menyeret tepi blacky dekat batu parking...Cantekkk...

7 comments:

eyswanie said...

ahaks... cian balcky... huhuhuhu.... saper bawa jaja ko ker????

» NAJA « said...

yang super minor ni aku petang smlm..
Yang seret batu tu adelah seseorang tu selain aku hahaha
Tapi si kelabu ko pun dah kene gak sekali kan! hahaa

Ms.Silent said...

hm...for now, masih belum lg berlaku *mintak2 la xterjd!* ape2 kecelakaan pd panda saya yg disebabkan oleh saya! Tapi, klw Johnny!!!!! haishhhh....! lenjan sungguh! bwk kete mcm merempit...tensen je kite dok sblh! he he he

nizam_5282 said...

Berangin je kan kalau sendiri wat salah? Nak marah sapa?

Dayu said...

takpe naja, sikit je tu
tp kita paham.. rasa dia mcm dh bergesel ngan lori balak
1st time lak tu
uuiiihhh.. sayang ohhh kete

Sal Abdul Rahman said...

wahahahhahahahaha!! selamat!!

» NAJA « said...

Sikit je kene pakai kanta baru korang boleh tengok..hehhe..tapi berderau dia tu..Terhenti jantung pam darah..hehee