Saturday, August 22, 2009

1st Day Sahur

Salam Sejahtera ke atas kamu semua..

Agak tidak gembira Ramadhan ini sebab starting je aku dah tak sihat..Sedih betul rasa sebab tak dapat prepare untuk sahur DAN pergi berterawikh..Huhu..

Sahur at 430 dah bangun tumis sayur goreng telur segala...hahaha tapi kelakar tgk husband punya la macam paksarela nak habis kan nasik yang ciput..Selalu nyer dua kali kelip mata dah habis huhu...

Aiyo selalunyer tak penah bangun masak subuh2 sepeie okeh...Syabas betey!!
Now still in office tabahkan hati sambil buat muka kesian boss ni tak nak bagi aku balik awal ke lagi mau bising2 pasal chase payment..benda yang paling aku menyampah tahap langit ke 7 punya..main petik je sapa2 padahal takde kene mengena dengan keje aku..Sabar banyak lah bulan puasa ni..

4 comments:

sukahati said...

gigih giler ko masak subuh sepeie...kalo aku haruss panaskan ajer lauk semalam :p

» NAJA « said...

sebab the day before posa tu aku tak sihat so tak masak..ari lain kul 5 la baru jam aku bunyi buat air panas nasik dan makan laju2 hahahaha

» NAJA « said...

sebab the day before posa tu aku tak sihat so tak masak..ari lain kul 5 la baru jam aku bunyi buat air panas nasik dan makan laju2 hahahaha

newlifenewbeginning said...

smgt gile org ituu! hehehe