Thursday, July 9, 2009

Pengsan 100x

SUSAH HATI :C
SUSAH HATI :C
SUSAH HATI :C
SUSAH HATI :C
SUSAH HATI :C

Tension ar..Giler babeng punye..nak kentut kentut je rasa ni...
Aku dah terrrrrrr terrrrr under quote satu value engine
$10k beza dari harga sebenar
Client dah pegi site visit, drawing dah siap, tinggal nak bagi final discount je lagi sebelum customer keluar PO dan proceed ke Italy
Aduh cam ne nak buat ni...... !!!???!!!???!!

7 comments:

nizam_5282 said...

Haiyoo... Apa bleh buat? Bagitau client balikla kalau leh redo..

» NAJA « said...

Memang boleh revised balik..
Tapi apa kata client nanti..
10k bukan 1k..
adoi adoi ... 3 bijik lak tu dia order..huwaaaa nangiss..

nizam_5282 said...

Ha... Ha... Tak tau...

Mrs. GordoEdi said...

huhuhuhu abis la kena amuk ngn ricky tan cam gini...aiyokkkkk...

» NAJA « said...

Ha ha ha Sue aku rasa cam terkejut plak masa nak moderate comment kuar nama Ricky..

Sistem cam ngokngek kat sini bukan ko tak tahu..Mr. How dah cover aku..sebbaikkk...:p

sukahati said...

eh...mrs goerdodi kenai ko ker aja....waaaa
dunia neh mmg sederhana kecil :D

» NAJA « said...

Kecik je dunia ni kan Sumarlina
Cam ko la kecik jer..
Suhaida keliq aku satu ketika dulu pastu Suhaida jadi supplier co aku pastu Suhaida dah berjaya dah sekarang melompat lagi tinggi..
Ha ha ha...

p/s: terpaksa dedahkan nama sebenar untuk mengelak kekeliruan antara dua orang Sue ha hah aha