Wednesday, July 8, 2009

Melayu Mudah Lupa

Kerap kali semenjak dua ini sering saje terlupa
Contohnya nak buat sesuatu dan perlu ke dapur, tapi saya melencong ke bilik pulak
Contoh lain, terpandang satu barang yang sangat penting tak boleh lupa untuk di bawa, dalam hati dok remind berkali 'itu sangat penting jangan lupa!! sekali bulih jugak lupa.



Bulan ini saja sudah 2 3 kali terlupa bawak handphone ke ofis, mujur rumah sepelaung saje boleh ambik balik..Mentang2 sekarang sudah duduk sebumbung serumah setandas sebantal segala semua...handphone tu macam dah di anaktirikan..cuba kalau dulu..asal tido malam handphone tepi pipi atas bantal sama taraf dengan tuannya..hahaha..

Add Image
Betul ke kata orang, kalau bersalin banyak urat putus lagi bertambah kuat perangai kuat terlupa tu???

1 comment:

eyswanie said...

lupa tu penyakit yang ALLAH bagi pada manusia... so untuk elak lupa jgn la makan makanan yang menambahkan lupa mcm asam2 yang keterlaluan, kepala ikan sort of things.... alah jaja katakan jer dirimu sudah tua kan senang...