Wednesday, June 17, 2009

One Moment in Time!

Yeah! The Queen and The King is back to the line!


Welcome back Kuala Lumpur!!



Syukur Alhamdullilah segala aktiviti perkahwinan telah selamat selesai. Bermula dari hujung tahun 2008 bertungkus lumus memerah otak, tenaga kudrat dan jugak memerah poket, now it is the best time to qada' balik ketiduran yang tertunggak berbulan bulan, its time to cari duit banyak2 cover balik mana yang dah keluar macam air terjun lajunya dan segalanya2 lah kena buat untuk rumahtangga sendiri (wah rumahtangga gitu!) dan tak lupa juga dah boleh makan sesedap rasa..aha!



Kenduri di JB alhamdullilah berpuas hati walau ada sikit kecacatan dari pihak yang memang menunggu masa untuk bisnes nye lingkup tapi overall alhamdullilah.Thanks to everybody esp. to my Mak n Abah Ipoh & Mak & Abah JB, siblings, my BFF & her BF (u guys rawkks!) dan sesiapa sahaja yang menjayakan kerja kawin kami. Selamat!



Pelamin kontroversi. Build up at 2.30am. Damn crazy!


makan time..


my beloved classmate in Sek Raja Chulan Ipoh. Meletopss nox kau!



Suami ku..Ahaks..suami okeh!



My beloved parent till the end!


Still in bridal shop when the time showed 1.45pm!



Sudah tukar uniform, gembira sesudah menyental sinki dapor! Ahaha

2 comments:

eyswanie said...

alhamdulillah selesai gaks kan.... syukurlah.... hehehhehhe.... bestnyer bila la my time nak datang nih....

Anonymous said...

ini mak nk sentap nih....gamba abg am ade...gamba i dgn edi tade lah??

p/s: i quit keje fama okey...i setia dgn maybank...wwwwwaaaaaaa