Tuesday, May 5, 2009

Tak Best

Rasa down sangat nak distribute kad kawin

Ramai pulak yang tak dapat datang

Serius tak best langsung rasa macam ni

Leceh la buat majlis kawin masa cuti sekolah

Tapi itu yang paling afdal bagi aku

Sebab perkahwinan kami perkahwinan jarak jauh

Mana mungkin boleh buat selang sehari dengan rumah pihak lelaki

Kalo rasa nak tercirit atas highway sila la buat

Down betul

Aihh..

Thanks pada yang bertanyakan kad saya

Berikan saya sikit masa untuk bernafas ok

Kad akan di terima mungin dalam minggu ini atau minggu depan

Harap penantian anda itu sangat berbaloi kepada saya

Kerana saya betul2 mengharapkan kehadiran kamu kamu semua

10 comments:

eyswanie said...

insyaALLAH aku akan hadirkan diri tuk ko yek....

nizam_5282 said...

Aku ingat ko kawin bulan 6 betul, sekali hujung bulan 5 da... Apsal baru btau... Adehla... Takpe, aku bagi adiah punya, jgn risau...

Ms.Silent said...

klw 200kad yg di distribute..yg dtg nye hanya 20 org..berbaloikah gitu...?

hmm..ape kate scan, email yg mana2 close2 gitu..sms saje..ha ha ha

gurau!

» NAJA « said...

Wanie - thanks! ko kene datang amek berkat! Haha mana tau bertemu jodoh dengan pengapit lelaki ke kan..:p

Mazli - Hadiah tu kalo ko bagi aku amek jer la. Bagi best2 sket tau. Haha..Ala kalo ko datang lagi bermakna la..Its ok kalo tak dapat datang..Kalo rajin datang la rumah Johor k..

Ms Silent - Ha kan..tapi kadang ade orang cam ngengada sket nak bagi kad bagai sudahnye datang nye tidak. rogi beb rogi..:p

nanonano said...

hehe same la..
cam down je bila ramai yg ckp tarikh kenduri same,
geng2 pun berbelah bg nk pergi yg mane 1,
haishh..
cepatla hr majlis,
mls dah nk pikir pe2
:p

newlifenewbeginning said...

paham sangat laa perasaan anda ini..ewah skema plak ayat aku ni hehe

» NAJA « said...

Rakyat Malaysia dah ramai la kan.
Dulu2 masa zaman makpak kite ade ke isu cam ni?

So moral of the story, sila la cari bakal pasangan hidup orang sebelah rumah jer. Nak kawin tak yah dok nak pikir tarikh banyak pihak. Buat satu hari di weekend biasa pun sekali harung senang citer.

» NAJA « said...

Rakyat Malaysia dah ramai la kan.
Dulu2 masa zaman makpak kite ade ke isu cam ni?

So moral of the story, sila la cari bakal pasangan hidup orang sebelah rumah jer. Nak kawin tak yah dok nak pikir tarikh banyak pihak. Buat satu hari di weekend biasa pun sekali harung senang citer.

Anonymous said...

i datang okey...
tp i xdpt2 lagi kad u...
make sure ia di alamatkan kepada MUASZAM AHMAD di ULU KINTA ye...bukan di w.maju okey.
i xdpt kad kawen u meaning....i x pergi. i DVA

» NAJA « said...

excuse me i lagi diva okeh.
u tu ikan bilis jer.Haha statement!
i dah post la nox.
tadi.
baru sengah jam tadi.
haha