Friday, May 15, 2009

Mangsa

Oooyeeyy ada mangsa selsema varvi telah di kesan sekitar Damansara Prima dan sekitar2 Segambut. Mangsa tidak melaporkan pada pihak hospital.
Ini sangat berbahaya.
Awas monyet!
Muhahaha

5 comments:

mazli budok tanjong said...

Kalo kena pun, aku tak akan lupa kawan-kawan... Terima lah sama ye?

Ms.Silent said...

i just heard the news! and..guess wht! i stay kat area2 tu je...

hmm...

» NAJA « said...

ms.silent - izit??? dets mean u are so near with me lah!

Dayu said...

cpt sungguh dah smpai msia
isskkk..
bahaya ni...
yg derang ni pun satu hal
gi je lah check up
nanti tak pasal2, sebab ko
tersebar luas virus tu

*kalau sebar kekayaan takpe, ni sebar penyakit buat pe

newlifenewbeginning said...

haaaa jgn sampai ke shah alam sudahh!