Wednesday, May 13, 2009

Hujan dah turun dengan jaya dan lebatnya
Sedap jugak layan gelak terbahak bahak dengan customer petang2 mcm ni sambil kunyah beger ayam Berry's Cake House.
Tak sopan sungguh kamu.
Apesal semua orang malas nak pickup incoming call ni.
Mangkuk berhayun hayun la.
Nasib baik.
Nasib baik aku bermood mulut bertih jagung harini.
Sighhh :x

3 comments:

Dayu said...

time hjan ni i tgh berjalan terketil2 ngan payung..nak balik opis
lepas hampir 3 jam mengular
gi mengedar kad
dh jumpe opismate lama
harus borak tak ingat dunia

» NAJA « said...

Haaa tu bukti mana tak best keje gomen ni...

3jam mengular taw!!
i ni nak mengular 3 min pun blom tentu boleh

» NAJA « said...

Haaa tu bukti mana tak best keje gomen ni...

3jam mengular taw!!
i ni nak mengular 3 min pun blom tentu boleh