Monday, April 13, 2009

Sakai

Ini time memang membangkitkan kemarahan aku.

Bongok tahap bakawali punya manusia.

Sakai.

Bahlol.

Ko ni mmg batak lah!

Bencinya aku! Ya Allah cepatkan lah masa berjalan.

Tak sabar aku nak keluar dari rumah hazab ni.

7 tahun aku ni menahan sabar!

Aku punya la sayang mug tu. Mahal tau. Hadiah besday aku dari Emmi.

Excuse me mug aku bukan murahan cheapskate macam mug percuma kau beli sabun Daia atau beli Kacip Patimah Berayun tu okeh!



** Sempat dulu mug ni masuk kat blog aku..sekarang dah arwah...:c

5 comments:

Dayu said...

sabar...sabar
lagi sebulan lebih je...
lepas ni boleh duduk ngan aman berdua saja..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nizam_5282 said...

Apasal Remove komen di atas?

» NAJA « said...

Sebab ia mengandungi ayat2 tidak sesuai untuk bacaan rakyat jelata.

Ini adalah pendirian blog administrator. Kuasa veto. Tidak boleh di persoalkan. Sekian.

Gile kejam! Haha

Tu la aku ajak makan nasik ayam berdara malam tadi tamau. Mentang2 stok tepi jalan. Cerrr blagak nak kedai ade ekon jerk.

Anonymous said...

sure itu komen...ana yg punye kan nok?? kahkahkah