Monday, April 13, 2009

Bila Malam Menjelma

Ini adalah aktiviti minggu ini. Di waktu malam saje. Kenapa malam?

Sebab siang kerja lah! Gile ke!








Kotak katik di atas adalah untuk di lekat pada jelly yummylicious ku nanti. (Nama nak best jerk!)

Kaedahnye sangat bijak kerana beli sticker paper sekali masuk printer cair. (Dosa akibat rembat printer ofis kot..:p Printer rumah tak leh guna kekdah jimat cartridge setahun sekali baru tukar)

Sudahnya "terpaksa" beli color papers untuk di tampal di atas sticker paper iteww kekdahnye!! Meremmbess lah nak gunting tampal 600 kotak katik tu.. :c Nasib tak bagi pada semua tetamu..Kalo tak..Merasa tangan jadi cam parkinson masa sesi menyarung cincin..Wahh..

Ini lah bahana dan bukti "kerastangan" ku.


Lepas tu ada lagi kerja lain..Selain menggunting dan menampal.

Semalam kad dah siap ( inila item yang aku sedih sabtu lepas)
Kad ni ade part yang tak menepati kretiria macam aku nak aritu. Masa mock up kad aritu ok jer.
Guwa hangin beb! Hangin! Tapi dah reda dah..
So malam tadi juling mata kira kad kira sampul.
Kilang bagi lebih..Nak tau lebih tu berapa..Merembess jugak kire satu persatu.







Lepas dah kire2, pastu list out kan nama2 makhluk yang akan terima kad undangan. Harus lah nama2 meletop menjadi top 10. Haha. Siapa?


Tidak ketinggalan jugak ex ex ex bf..Hahaha gelak jahat aku nih!! Ye kami semua masih berkawan..Encik Shukor ok jer..Ok ke ye? Eh i ni nak kawin dah ngan u taw..
Sudah tertulis di atas kertas gitu..Merasalah cintaku di atas kertas.. :p (penyanyi kertu kesukaan MoMO :p matilah minat beria beli CD ori hasil duit scholarship :p)


Kawan2 yang mana2 singgah sini, mintak jasa baik emailkan address anda ye..Ke nak saya mintak thru SMS..Gatai noooo..


Pastu leh tarik nafas lega sket..At least 70% dah setel..(Matilah expose tulisan berbentuk awan mendung)




Tapi..........ade jugak belum lega-lega lagi..
Keranaaaaaaaaaaaaa..
Bilik saya di langgar garuda, tsunami, katrina dsb..
Saya tidak suka mahu kemas2 barang ini semua..
Barang yang di beli pun tak di kumbah lagi.. (Ape bunyi macam air kumbahan ni? Entah Orang2 Johor sebut kumbah mak onnn jer..Ape la orang2 Johor ni :p)
Lagipun saya ade sebulan lebih jer nak chau chin chau dari sini..7 Tahun okeh saya di rumah ni!!
Boleh bayang tak berapa banyak barang saya kena loading nanti?Boleh tak kalo saya malas kemas sampai saya pindah??? Bolehhhhhhhhhh!!


Wow..gile semak kan..
Aku hidup mcam rumpai laut jer skrg ni... Macam San Chai cerita Meteor Garden tu.
Sape nak tolong jadi maid aku..Kekeke...Mazli ko nak cari side income kan?? :p

8 comments:

Dayu said...

kad dah ada.. nama i ada tak??

kalau tak, amik ni *save cepat*

45-14-18, menara orkid,
bandar baru sentul
51000 kuala lumpur

alah naja, potong TQ tag je
i ni kena potong kad kawin
lagi sakit pinggang..ngan side laki nyer lagi...

cepat lah selesai..boleh tenangkan paler otak

» NAJA « said...

Thanks dayu dengan pantasnyer bagi address..Camni la semangat pengantin baru dayu..hahaha..
Saya nak buat semua cepat2 sebab tak nak last minit nanti tension nanti muka nampak kusam jer masa kawin..Sebab banyak pikir kan..

Orang lelaki mmg suka bab2 guna kuasa veto kan dayu?? Haha..

nizam_5282 said...

Boleh, satu jam RM100

» NAJA « said...

ala baru $100 sejam..Murahnye..:p

Anonymous said...

vah3...byk nye barang u nok...almaklum lah..7 tahun bertapa di rumah itteewww kan.
nok...i dlm top 10 list u x??
i glamer okey

» NAJA « said...

siapa cakap u glemer?
ohh puhhhlissssssssssssss

Anonymous said...

hhhhhhhheeeeeeeeeyyyyyyy...cemas i tau u kate i tak glamer nih...

» NAJA « said...

nox u mana boleh overshadow mak ini okeh!