Wednesday, March 25, 2009

Pelepas Tekanan

Kalo dulu keje aku sangat free, tapi keje skrg banyak tak free dari free..
Kalo dulu masuk petang keluar awal malam dari masuk keje sampai balik tak buat ape2 just surfing the net je..Sampai lebam bijik mata..Pandai2 la nak manage kan keje submit report to HQ..

Skrg kat ofis hanya intranet. Internet untuk certain2 urusan rasmi yang perlu berpassword bagai. Ada baiknye jugak sebab aku boleh rasa perbezaan ketara, terutama bab fokus pada tugasan. Rasa fikiran tu satu arah je.

Tapi kalo dah kaki surfing tu mmg tak boleh nak larik.Addict menyerang bila2 masa. Even kat rumah internet 24-7 pun masih addict. Kadang2 bercikcur di ofis bawak modem sendiri tapi banyak gangguan nak cover line. Benci!

So sudahnya nak lepaskan tekanan jemu mengadap keje, menyampah dengan sistem dan A1,A3 dan A4 paper tu aku pun bantai la main game..Kekeke..wahhh rasa release lah jugak walau tak sehebat penangan internet kan..







Ni lah game2 ringan yang aku suke..Takkan nak main game perang2 plak kan..Over lah tu..Sape nak celen zuma dengan aku?? hahaha ada bran kah?

8 comments:

nizam_5282 said...

Sengals...

» NAJA « said...

Syok pe..ade bran?

Anonymous said...

eee....zuma is sooooooooooooo old fash...darl..
org dh tak brape gemar dh zuma nih.....

» NAJA « said...

kan i cakap game ni sekadar pelepas tension i saat2 genting di ofis..tak kan pulak i nak main game gempak2 ber3d bagai kat ofis time keje pulak kan..kat rumah ok la..

i pun tak suke game berat2..malas nak pikir :p

btw i tunggu u sedekah PSP mcm u tu jerk :p tapi buat masa ni tamau lahh..

Ingatkan ape i nak untuk wedding gift i kan...kan..kan..hahahhaa gelak jahat~~

Dayu said...

heheheheh
keje ni mmg kena rileks skit
kalau dok ngdap keje je
sakit paler gak
i pun bawak modem sendiri
nak harap internet opis
banyak kena block

Anonymous said...

motif gelak jahat??
i kasik tikar mengkuang jeh kt majlis kawen u ok...
boleh u letak kt hall u kan..tgh lepak2 dgn cik hubby...teringat sape yg kasik tikar mengkuang nih...yelah...cik momo la yg kasik ye...

» NAJA « said...

hello!
kalo tikar mengkuang u tu boleh terbang i can accept lah..
if not..no no no no no

SKIZO_SKY said...

weh jangan lak cakap pasal opis kita..heheh first pargarph i dah tau u nniee. karang i yang masih kat sinie kantoi karang.hahhaha