Friday, February 27, 2009

Yey!

Seronok nyer cepat jer masa berlalu minggu ni ke sebab aku terlalu bz..
Yey! dah hari Jumaat aku mmg sangat suka hari Jumaat even aku keje lagi esok..
Sbb hari Jumaat ni santai2..Boss boss semua kepala nak pegi enjoy mabuk2 golf2 kan..aku pun bergolf dan bermabuk muntah hijo ler kat ofis surfing the net..hahaha

Seronok sgt sebab misi mencari rumah dah sampai ke penghujungnye..Tp cam sedih jer sebab rumah nanti mcm kosong jer..duduk atas lantai..Huwaaaaaaa nangis..Sape2 nak dtg umah aku lepas aku kawin nanti sila bawak tikar bantal sendiri okeh! :p

11 comments:

nizam_5282 said...

Muntahla sampai lebam Mabukla sampai kembong...

nizam_5282 said...

Tajuk di atas. Yey ke Yay?

» NAJA « said...

SEKURANG2NYE kan..masa dia couple dgn aku..dia masih seorang lelaki sejata DAN BUKAN seperti sekarang.AHhahaha

nizam_5282 said...

Lelaki sejata atau lelaki tiada senjata? Senjatanya untuk lelaki sahajakah? Muahaha.. Aku panggil dia Yay Gay. hahaha...

» NAJA « said...

betui ke dia gay kamu..ishhh gay ke cik dan?

Dayu said...

dah dapat umah???
kat area mana??
kitaprg pun tgh pening ni
ada dok umah abg dia je ni kan
tp tak best la kan
sibuk2 kat umah org

» NAJA « said...

dok ngan in law..i think it such not a good idea lah Yang..mula2 mmg okeh..tapi lama2 nanti benda kecik2 jadi bom atom..Elok2 hubungan tu baik nanti jadik tak baik..Mesti akan happens jugak one fine day..

Kiteorg dh dpt area Sri Dsara/Kepong ni jugak..tak mahal ssgt,comfort n secure utk couple yg newly wedd kan..

nizam_5282 said...

Loh... Kat sri damansara gak... Dekat pun bukannya nak belanja.. Pegedah...

Anonymous said...

since bekeje ni nok...syok je rase nye..
tup tup...dh kul 545..dh nak balik koje kan...
kalo time stadi tuh...dlm kelas, asyik tgk jam tangan jer...yelah...biler la klas ni nk habis kan..
-momo-

» NAJA « said...

Mazli - Ye ar kat mana lagi aku nak duduk..Ofis aku pun belakang ni jer..ko nak sponsor aku dok Damansara Heights ke? ekekke..Aku tau nanti ko mesti teringat2 aku kalo aku duduk jauh dari umah ko..Hahaha..Belanja? Akan belanja tapi aku belum gaji daaa...


To Momo: Ala i tau u pekerja rajin..Tapi rajin2 u rajin lagi i..Kekeke..Ala nanti dah tua2 umur i ni kan..u takde makna nak rajin sgt punye..tu mesti sebab u baru u rajin giler..:p

sukahati said...

harussss buat house warming nnti :D