Sunday, February 22, 2009

Lenguh kaki :c




Pagi gajah okeh dah sampai Jalan TAR..
9.20am!
Sogo pun tutup lagi!
Pasar Chow Kit bukak dah la tapi nak buat mende situ
Actually aku pun tak tahu ape tujuan aku pegi
Aku nak survey raga emas pilihan hati macam kat SSF kot ade tempat lain lagi murah ke
but..harapan lah nak ade kan..SSF biasa la mmg advance..tapi mahal nye yaaa ampuoonnn..
tapi dah suka kena beli jugak la..tapi belom beli lagi..nak beli kat SSF dekat umah jer rasa mcm best lagi SSF sini dari Jalan TAR punya..Ouhhh bakul emas idaman ku..




Lagi satu aku masih mencari woven bag yang macam ni untuk VIP gift. Sumpah tak jumpa.Kalo ade pun kecik dan jerut2..tamau yang tu..nak yang macam ni.Baru cool..Sesapa ade info harap boleh share yek!


Pastu pusing punya pusing (suka sebab parking free) sedar2 dah pukul 1..
Huh lama kan kat Jalan TAR..On the way balik tu pusing2 area Segambut n Bandar Menjalara nak cari rumah...Uhhh penatnya kaki saya ini..


dan...saya menginsafi diri setelah membaca ayat ayat di buku ini..Hadiah pemberian tunang ku..oh asparagusku..








***Sesungguhnya saya ingin menjadi setegar Dayu..tapi angan angan ni tersekat kat dalam mimpi jerkk...Uhh tabah!

10 comments:

Dayu said...

nak woven bag gitu
kat air itam banyak
i pun guna yg gitu,kat air itam dpt 0.56 je satu
kalau balik JB boleh la singgah
dah sekali jalan kan
kalau semata nak ke sama mmg tak berbaloi
raga emas pun ada kat air hitam
rm 1.90 je satu
gi ajak tunang naja serbu air itam
bwak cash
byk kedai takde mesin akd kredit

Dayu said...

naja
carik umah sewa area segambut ke??
hahahaha
sama lah kita
tiba2 my fiance bercadang nak dok area sana..

» NAJA « said...

haah sebab saya kerja area dekat2 Kepong..now its been almost 10 years saya mmg duduk dekat2 area situ jer so tak payah shifted jejauh nak angkut barang2..Lagipun Segambut tak jauh nak g KL dan tak ramai peterpan dan pendatang pendatang busuk..hehehe aman damai..

» NAJA « said...

Raga emas besar gedabak untuk buat hantaran..ade kat SSF jer..

Besar ke woven beg tu?
Wahh ni yang macam gatal kaki tekan pedal minyak menyinggah Air Hitam ni masa balik JB nanti..Susah nak cari sebab saya nak yang macam salu kite dapat goody bag tu..Boleh taruk barang banyak2..

Anonymous said...

noq...u carik ar kt nilai 3
sane...barang murah2 u..u tau tak g sane? kalo tatau...tanye je org kt tepi2 jln sekitar itu dan sewaktunye..glamer ar nilai 3 kalo nk beli barang2 murah mcm barang2 kawen nih..
-momo-

» NAJA « said...

eeee mak tak skerrr la Nilai 3 tu..banyak kali dah survey situ..mahal dan outdated..tp if no choice i'll come back..i tatau la Mo..gile cerewet i bab nih..

amydala said...

dok gombak tamau kaa? leh jadik jiran aku....kekekeee

» NAJA « said...

lagipun i tak nak yang ade jerut2 gambo bunga2 tu smua..i nak yang plain its more better i think or if ade tulis2 pun selamat datang terima kasih gitu jer...Ape kata u jahitkan untuk i..

Sal Abdul Rahman said...

amy x habih2 nk suh suma berkomuniti kt gombak taww!!

abih saper nak mai berjiran ngan mak?

» NAJA « said...

nok...umah ko di tgh kota metropolitan nok..mak tak mampu nok..hahaha..lagipun mane bulih nanti shukor jer dekat g keje mak ni pukui berapa ko nak suruh kluar umah?? 5 pagi? hahaha biar shukor jauh g keje tapi mak nak dekat2 jer..kalo boleh depan ofis mak nak buat umah..Haha..