Wednesday, September 17, 2008

Bengangnye!!!!!

Aku bengang dah ni..
Tahap rasa nak hempuk bluecube modem ni kat grill tingkap ni pastu humban ke bawah dari tingkat 15 nih..!!!
Bodowww betul la..
Hello even aku bayar 68 pun sebulan yang pada mata kamu (celcom) sicuuiit jer..tp aku berhak dapat coverage yang elok sket..cer buat elok2 sket keroje tuh...jgn cam bangang nak amek untung jer!
Tu nasib aku amek yg 3g nyer pakej kalo aku amek yg lagi power tp coverage cam bodooww lagi baran aku kan..
Patut leh dpt 384 even aku tak harap dan takkan terbayang pun aku dpt 384!! kurang2 bagi la aku separuh ke..ini 1kbps jer!!!! DI ULANG 1KBPS SAHAJA! Wakkkkkluuu!!!!!
Aku pakai kamu ni sebab senang nak bawak ke mana2..Streamyx pun baguih tapi susah nak bergerak..In itidak lagi menyusahkan hidup aku! Kalo gini aku tau servis kamu...Baik aku bertunggu bertangga kat Alsafa ke, Starbuck ke atau Kedai Kopi jer lagi laju speed dia!
Gerammmmmmmmmmmnye aku!!

7 comments:

Sal Abdul Rahman said...

guna lah maxis broadband.. tehhehehe..

shahril aley said...

kak yah
maxis broadband lagi hampeh
celcom yg dikatakan best in malaysia pun hampeh apa ntah yg lain tu

Najashukor said...

nok...maxis lagi kezis taww..
di saat2 mcm ni best nye kalo aku ni dok je pun ke memane ke yg speed dia laju gilakk..

Suri said...

celcom memang ada bodow skettt... err wait.. bodoww banyak!! haha, betul, baik gi kat hotspot or mana2 tmpt yg kasik wifi free kan? tapi skang mamak pun dah ada wifi dah.,.. order teh tarik je cukup...

taichee~@! said...

My celcom 3.5G pun dulu cam lahanat gak bila pakai kat opis and kat umah ni...imagine. di Kuching hokayy. Bukan di KL nun.

Aku komplen sebab aku kata, you all ni, kok ye pun nak jual sangat, up kan la dulu fasiliti nya..ni tak. so why the heck i'm paying you RM129 monthly for?

Tapi disebabkan aku komplen hari2 pasal broadband cam bangang...they followed up sampai aku puas hati cam sekang.

Tapi persoklannya:
Kenapa Celcom punya VPN SSL tak boleh digunapakai utk co aku punya secured netwerk?

So aku pun akan komplen dan komplen sampai aku puas hati...

Lalalala....

komplen je, dari celcom line tu 1111...3 hari sehari hahahah~@! Aku mmg evil, sbb aku pengguna yg bijak (yelah tu)

Najashukor said...

Sis, betul ke komplen hari2 boleh tambah speed..frankly speaking lepas jer i maki hamun kat line 1111 tu ade better sket..hurmmmm...noted ur point sis! bravo!

amydala said...

gunalah digi...kekekeeee